ÉLETMŰDÍJ

Vasváry Zoltánnét, a Míg Megnövök Alapítvány elnökét Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése Inczédy György Életmű-díj kitüntetésben részesítette.

2023. október 26.
2040
20230503_142024

Tisztelt Kollégák, Kedves Csapattagok, Szülők, hozzátartozók!

Örömmel értesítünk ÖNÖKET/ BENNETEKET, hogy alapítványunk elnökét
Vasváry Zoltánné tanárnőt, 
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése  augusztus 20-án,  Inczédy György Életmű-díj kitüntetésben részesítette!

Album: 2021. 08. 20. Inczédy György Életműdíj a Míg Megnövök Alapítvány elnökének (4db)29

Köszönjük Nyíregyháza! És természtesen köszönjük Nektek,  nélkületek ez nem sikerült volna!

32

https://www.nyiregyhaza.hu/post/augusztus-20-ai-unnepseg-a-szabadteri-szinpadon-majd-tuzijatek-a-foteren


"Vasváry Zoltánné
pedagógus, a Míg Megnövök Alapítvány valamint a Kis Vakond Tanoda alapítója.

Célul tűzte ki a kisiskolások képességének, tehetségének kibontakozásának segítését, és a hátrányos helyzetben lévő gyermekek felzárkóztatását tanulótársaikhoz.
A tábor 1991. decemberében alakult meg Kis Vakond Matematika Tanodája néven. Vasváry Zoltánné és férje tanári múltja, munkássága alapozta meg a tábor beüzemelését.
Céljuk, hogy a náluk töltött idő minden percében minden gyermek érezze jól magát, és életre szóló élményekkel térjen haza.

A családias hangulat érzékelhető már a sóstógyógyfürdői táborba való belépéstől annak végéig. Vasváry Zoltánné szakmai felkészültségének, töretlen pedagógusi munkájának köszönhetően a Tanodát 3. alkalommal Akkreditált Kiváló Tehetségponttá nyilvánították.
A VOSZ 2017-ben az "Év Gyermektábora"  kitüntetést adományozta a Kis Vakond Tábornak.

30 évnyi működés után napjainkban a Kis Vakond Tanoda a városhoz, a településhez kötődően intézményesült oktatóbázis szerepét tölti be. Vasváry Zoltánné kiemelkedő szakmai tevékenységével jelentősen hozzájárult városunk hírnevének öregbítéséhez, kitartásának köszönhetően értéket és maradandót alkotott."

Még több kép az ünnepélyes pillanatokról: ITT!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!