KIS VAKOND NYÁRI NAPKÖZI 2020.

2020. június 02.
176
0
KIS VAKOND NYÁRI NAPKÖZI 2020.

KIS VAKOND NYÁRI NAPKÖZI 2020.  2020.06.29 - 2020.08.14.    (7 turnus)
    „A játék megolajozza a testet és a lelket.” (Benjamin Franklin)

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A 2020-es nyári Kis Vakond napközi az  iskolás korosztálynak - egyéni igény szerint - izgalmas, játékos és tanulmányi élményekben gazdag programot kínálunk.

A nyári napközink ebben az évben 2020. 06. 29 -  2020.08.14- ig  kerülnek megrendezésre, 7 turnusban, hétfőtől -  péntekig.
Nyitva tartásunk: 7.00 – 17.00 óráig minden hétköznap, bár a programjaink 8.00 órakor kezdődnek és 16.00 óráig tartanak.

Programunk:
2019-es év a Környezettudatosság éve volt a táborunkban, 2020-ban pedig ott folytatjuk ahol abbahagytuk!

A környezettudatosság idén is fontos küldetésünk, hiszen gondoskodnunk kell arról, hogy a nálunk táborozó diákok változatlanul élvezhessék a természet lehetőségeit a jövőben is.

A tavalyi évben pl.  megváltunk az egyszer használatos műanyageszközöktől (mint a lufiktól, a szívószálaktól és az eldobható poharaktól), bevezettük a szelektív szemétgyűjtést.

A táborunkba érkező gyerekeknek  ezúttal 5 féle csoportot(szekciót)  ajánlunk:

 1. SPORTSZELET TÁBOR
  Itt  változatos sport- és csapatjátékok várnak a gyerekekre: foci, csocsó, léghoki, kidobós, petanque, rókavadászat, tűzharc, vízharc, MINI FOCI  és sokféle játék minden nap!
 2. KÉZMŰVES TÁBOR
  A Kis Vakond kézműves táborban az alkotás örömét tapasztalhatják meg táborozóink: kis csoportokban, képzett és ötletes tanárokkal próbálhatják ki a gyöngyfűzést, gipszfestést,  papírmasékészítést,  és még sok más kreativitást és kézügyességet fejlesztő foglalkozást. Neked csak a jókedvet kell elhozni, az elkészített műveket pedig természetesen haza is viheted magaddal, így örök emlék marad a tábor!
 3. Színjátszó- és drámajátékos tábor 
  Célunk, hogy a gyerekek játékosan, élvezetes nyári mulatságként ismerkedjenek meg a színjátszás alapjaival. Számos játékos gyakorlattal, a kis létszámnak köszönhetően személyre szóló figyelemmel vezetjük be őket a színjátszás rejtelmeibe. A gyakorlatok, a pozitív közösség formáló ereje a csoportvezetők segítségével közelebb kerülhetnek képességeikhez, jobban megismerik saját személyiségüket.
 4. TÁNCTÁBOR   
  A Kis Vakond tánctáborban megismerkedhetnek  a gyerekek legnépszerűbb műfajokkal: hiphop, salsa, zumba, stb. show és modern táncok is lesznek a programban. Célunk, hogy a turnus végére felfedezd a táncban rejlő mozgás örömét és megtaláld a hozzád legközelebb álló stílust.
 5. CSAK CSAJOK TÁBOR
  Tánc, smink (arcfestés), ékszertervezés , jelmezkészítés, divatbemutató , „öltözködés stílus” , játék  - csajosan!

„Feladatunknak és egyben kötelességünknek tekintjük hogy a velünk együtt eltöltött idő minden pillanatában érezze minden gyermek, hogy érdeklődésének megfelelően tevékenykedhet úgy, hogy tevékenykedése a legnagyobb örömet okozza saját maga és környezete számára.”

Általános napirendünk :

7.00 -7.45:          Érkezés.

8.00:                   Kezdődik a nap, kezdődnek a programok!  Játékok, játékszerek, sportszerek , környezet és a csoportvezetők „bemutatása”, szabályok, 
                           tábori rendszabályok ismertetése.


9.30:                   Tízórai.  


10.00:                Játékok, bajnokságok csapatonként más-más. Választható.  
                          Kreativitásban sem lesz hiány, de  nem maradnak el a személyiségfejlesztő  játékok sem. Érezd jól magad!
                          A tábor ideje alatt sokat nevetünk, ÉLMÉNYEKET gyűjtünk!
                               
12.00:                Ebéd.

13.00:                 kispályás foci, zsinórlabda, partizánlabda, tollaslabda, csocsó, asztalitenisz, tűzharc, vízharc, lég hoki, kártyajáték,, kézműves   
                          foglalkozások folytatása, homokvárépítő verseny, Ki Mit Tud? – (utolsó nap) érmekért,jutalom matricákért, díjakért.  

15.00 :                Napi értékelés, eredményhirdetés, a csoportok legjobbjainak jutalmazása. A nap embere. A hét utolsó napján (is) éremdíjazás.

15.30:                 Uzsonna.
16.00:                 Távozás, Viszontlátásra! Találkoz(z)unk holnap! :)

"Félek a játszani nem tudó embertől, egész életemben azon leszek, hogy azok a szűkös létfeltételek, amelyek a játék kedvét és lehetőségeit szegik, megszűnjenek..." (József Attila)

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!